Find den rigtige maskine  for dig

Find den rigtige maskine for dig

Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig, at finde den helt rigtige maskine til dit behov. Det gør vi ved at se igennem producenternes smarte salgsnumre, og gøre det gennemskueligt for vores kunder at finde de maskiner, der yder og fungerer bedst til behovet.

Hvidevarerne har forskellig kapacitet, energimærke, nogle har specielle funktioner, og ja, der er forskellige typer af bygget kvalitet, udseende og tilstand. 

Vi sælger kun nøje udvalgte maskiner blandt de seneste 5 års modeller, genfremstillet, testet og forberedt af erfarne teknikere i Danmark.

Graduering af stand

Greenwashing sælger genfremstillede maskiner, som er blevet testet og godkendt efter EU’s standarder. Men det betyder også, at der kan være forskel på, hvilken stand maskinen er i. Derfor har vi udformet en graduering, som er nem at forstå og gennemskue for dig som kunde.

Maskinen er som ny med eventuelle enkelte ubetydelige små ridser, eller visuelle fejl, som typisk ikke ville være synlige efter installation fx fejl på sider eller bag på maskinen. Typisk har maskinen aldrig været taget i anvendelse eller blevet anvendt i meget begrænset omfang fx til demonstration og lignende.

Maskinen har enkelte ridser, og/eller mindre visuelle fejl. Der kan være mindre spor efter brug, som man vil kunne bemærke, hvis man nøje vurderer maskinen.
Typisk har maskinen været anvendt i en kortere periode fra nogle måneder til 1-2 år.

Maskinen har nogle ridser, og/eller andre visuelle fejl samt spor af brug, som man kan bemærke: vi kalder det “love bumps” 😊 . Maskinen har typisk været i brug i +2 år, og ikke mere end 4 år. I enkelte tilfælde kan maskinen, når der er tale om særligt attraktive kvalitetsmodeller have været i brug i 5-6 år.

Graduering af kvalitet

Greenwashing klasser beskriver kvalitetsniveau ud fra den originale nypris. Husk at den vigtigste parameter i forhold til dit produkts livslængde er den løbende vedligehold. Dette gælder særligt i områder med meget hårdt vand, der uden vedligehold nedslider maskinen.

⭐⭐⭐

Premium er maskiner af højeste byggede Europæisk kvalitet, løsninger og materialevalg. Maskinerne er energimærke A++ eller bedre og har typisk en kapacitet i den højere ende +7-8 kg til tør og vask og +12 kuverter til opvask. De typiske mærker i denne kategori er Asko, Miele & Bauknecht såvel som de bedste modeller fra mærker som Bosch, Siemens, AEG & LG.

⭐⭐

En Standard maskine har en høj Europæisk bygget kvalitet og et godt materialevalg. Den har typisk energimærke A+ eller bedre, en kapacitet på +6-7 kg til vask og tør hhv. +10 kuverter for opvask.  De typiske mærker er AEG, Grundig, & Bosch såvel som nyere modeller fra mærker som Electrolux & LG samt økonomiske modeller fra Asko og Miele.

En Økonomi maskine er ofte af en standard Europæisk bygget kvalitet og med et økonomisk materialevalg og løsninger. Den har energimærke A eller bedre og en kapacitet på +6 kg for tør og vask hhv. +8 kuverter for opvask. Typiske mærker er nye modeller fra Zanussi, Whirlpool & Beko såvel som økonomiske modeller fra Bosch, Siemens og Electrolux.